حديث حاضر و غايب!

ته مقاله شماره 5+564 هفته‌نامه گل‌آقا

گلنسا


ff111.jpg* باز هم 12 ارديبهشت رسيد و سالگردي و هفته‌نامه‌اي. به سنت هر ساله خدا را شكر مي‌كنم كه توانستيم شماره ديگري از هفته‌نامه را همزمان با سالگرد درگذشت گل‌آقاي ملت ايران منتشر كنيم و نويد انتشار مجدد اين هفته‌نامه را بدهيم.
*‌ سال گذشته سال پرحادثه‌اي بود؛ شتاب حوادث آن‌قدر زياد بود كه، ناخواسته گه‌گاه از آن جا مي‌مانديم. انتشار منظم ماهنامه گل‌آقا، هفته‌نامه بچه‌ها...گل‌آقا، سالنامه گل‌آقا، انتشار يك مجموعه كميك‌استريپ، فعاليت به‌روز سايت گل‌آقا، انتشار كتابهاي طنز و كاريكاتور، تشكيل كلاسهاي طنز و كاريكاتور در آموزشگاه گل‌آقا، توليد آثار انيميشن و بالاخره برپايي اولين جشنواره كمدي گل‌آقا همراه با يك مجله مخصوص جشنواره، ماحصل كار ما در سال 86 بود.
اما در انتها مجبور شديم انتشار ماهنامه گل‌آقا را بعد از 17 سال و هفته‌نامه بچه‌ها...گل‌آقا را بعد از 10 سال فعلاً متوقف كنيم. به شما وعده داديم كه فتيله چراغ مؤسسه گل‌آقا را پايين نخواهيم كشيد. به شما وعده داديم كه بر اصول گل‌آقايي كه از روز اول گل‌آقا (قُب) بنا گذاشت وفاداريم و وعده داديم كه مي‌خواهيم شاخ غول بشكنيم!
قصد داريم به ياري خداوند، همراهي طنزپردازان و دعاي خير شما بزودي نشريه هفته‌نامه گل‌آقا را منتشر كنيم. منتها در شروع كار يعني از 26 ارديبهشت‌ اين نشريه به صورت دوهفته‌نامه با قطعي جديد، كاغذي جديد و به صورت تمام رنگي منتشر مي‌شود. اميدواريم كه در اين مسير بتوانيم، گل لبخند را به شما هديه كنيم و با انتقاد دلسوزانه معايب را بگوييم. اعتقاد دارم كه گل‌آقا يك مؤسسه فرهنگي ـ هنري، فراجناحي است و استوار بر اصول خود است. اميدوارم كه همچنان، چون سالهاي گذشته بتوانم امانت‌دار خوبي باشم و به عنوان كوچك‌ترين عضو آبدارخانه در خدمت فرهنگ شادماني. اميدوارم كه دوباره ساير نشريات گل‌آقا بخصوص هفته‌نامه بچه‌ها...گل‌آقا منتشر شود. اما تا آن زمان صفحه بچه‌ها...گل‌آقا در دوهفته‌نامه گل‌آقا محلي است براي كشف استعدادهاي نوپا و نوشكفته.
در سال نوآوري و شكوفايي مي‌خواهيم فرزند زمانه خويش باشيم و با انتشار دوهفته‌نامه گل‌آقا و برپايي دومين جشنواره گل‌آقا در كنارتان.
*‌ سال گذشته طنزپرداز خوبمان آقاي حسين گلستاني را از دست داديم. براي او و تمام رفتگان كه گل لبخند را به ديگران هديه دادند آرامش ابدي آرزو مي‌كنيم.
*‌ در آخر از همكاران، طنزپرازان و دوستاني كه در فراهم آمدن اين مجموعه، مجوز، چاپ و توزيع ما را همراهي كرده‌اند تشكر مي‌كنم. براي همه شما روزگاري همراه با لبخند و سلامت آرزو مي‌كنم.
راستش قرار بود ته‌مقاله اين شماره را شاغلام بنويسد اما از صبح نشسته گوشه آبدارخانه، زده زير آواز. آخرين بار كه سراغش رفتم داشت اين بيت را زمزمه مي‌كرد:
هرگز حديث حاضر و غايب شنيده‌اي؟
من در ميان جمع و دلم جاي ديگرست!


پوپك صابري‌فومني
گلنسا

مرتبط:

دوهفته‌نامه «گل‌آقا» 26 ارديبهشت منتشر مي‌شود / فارس

هفته‌نامه قدیمی گل‌آقا آمد / دو هفته‌نامه جدید در راه است / مهر

«گل‌آقا» به‌ياد كيومرث صابري منتشر شد/  دوهفته‌نامه‌ي «گل‌آقا» به‌زودي مي‌آيد / ايسنا
 

 هفته‌نامه گل‌آقا منتشر شد / ايرنا

اگر گل‌آقا بيايد / راز سر به مهر/ محمد معيني

هفته‌نامه قديمي گل‌آقا آمد / جام‌جم آنلاين

دوهفته‌نامه گل‌آقا منتشر مي‌شود / دنياي اقتصاد

چاپ نشريه گل‌آقا از 26 ارديبهشت / آفتاب يزد

از 26 ارديبهشت دوهفته‌نامه گل‌آقا درشكل جديد منتشر مي‌شود / تهران امروز

 دوهفته‌نامه گل‌آقا از 26 ارديبهشت منتشر مي‌شود / اعتماد ملي

شماره ۵+۵۶۴ هفته‌نامه گل‌آقا منتشر شد / ايران كارتون

شماره 5+564 هفته‌نامه گل‌آقا به مناسبت چهارمین سالگرد درگذشت کیومرث صابری‌فومنی (گل‌آقا) منتشر شد. / جهان امروز

شماره ۵+۵۶۴ هفته‌نامه گل‌آقا منتشر شد / تبريز كارتون
 


پوپك صابري‌فومني(گلنسا)

تاريخ : سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷

Keywords:
About the new magazine of Golagha/ By Golnesa

دسته بندی

نشريات خودمان

نظرات

وایییییییییییییییییییییی
نمی دونین چقدر خوشحال شدم
اما یه سوال
پس بچه ها... گل آقا چی؟
چاپ می شه یا نه؟

دبير سايت: همانطور كه اطلاع داده شد، هفته نامه بچه‌ها گل‌آقا ديگر منتشر نمي‌شود ولي در دوهفته‌نامه صفحه‌اي به بچه‌ها اختصاص يافته است.

ارسال توسط :  صبا | چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷

 
سلام
بی نهایت خوشحال شدم. براتون آرزوی پیروزی و سربلندی میکنم. مطمئنم که بیشتر از هر کسی، زنده یاد صابری را خوشحال کردید.
پاینده باشید.

ارسال توسط :  مهدی محسنی | پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷

 
با سلام
خدا قوت انشا الله موفق باشید.
همراهتان خواهیم بود. خداوند روح زنده یاد گل آقا را قرین رحمت فرماید

ارسال توسط :  محمد رضا حسنیه | پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷

 
وقتی که به دکه روزنامه فروشی رفتم و مجله را دیدم ، نمی دانید چقدر خوشحال شدم. وقتی مجله را ورق زدم و خبر انتشار دوباره هفته نامه را دیدم ، از خوشحالی به هوا پریدم. مجله را که کامل خواندم ، از مطالب خوب و جذاب آن لذت بردم.
انتشار دوباره هفته نامه گل آقا را به شما و همه خوانندگان مجله تبریک می گویم!

ارسال توسط :  علی فخرطباطبائی | جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷

 
قدم نورسیده مبارک عمر موسسه گل آقا مستدام امیدوارم در نشریه جدید از طنزهای ما غیرخودیها هم استفاده کنید البته اگر قابل شما را داشته باشیم گیر آوردن نشریه برای انتشار طنز خیلی مشکل شده است روزنامه مردمسالاری پنجشنبه گذشته صفحه طنز هفتگی خود را حذف کرد وبه جای آن ارتباطات منتشر می کند در سالگرد در گذشت گل آقا این خبر طنز نویسان را حسابی نا راحت کرد . بنویسید یا تماس بگیرید شاید دوباره این صفحه را که پنجشنبه بازار نام داشت و هرهفته هم منتشر میشد دایر کنند روزنامه قدس هم چندی قبل صفحه طنز راتعطیل کرد.
ارسال توسط :  حیدر ملکی نژاد | جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷

 
سلام . فکر نمی کردم در مدت این دوسه ماه این همه اتفاق جور واجور افتاده باشه. شرمنده که به خاطر مشغله خدمت سربازی کاری ازم بر نمی آد. امیدوارم ادامه بدید... شما می تونید...
ارسال توسط :  حسین گل مژده | شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۷

 
وعده دیدار ما 11 اردیبهشت87
وعده دیدار ما 26 اردیبهشت 87
وعده دیدار ما ...
بسه دیگه خسته شدم.

ارسال توسط :  زینب | شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۷

 
من از شدت خوشحالي گريه كردم و براي شادي روح مرحوم صابري فاتحه خواندم.
لطفاً امكان پرداخت اشتراك از طريق سيستم شتاب را ميسر كنيد.
باتشكر
محمد عميد خواننده 29 ساله با سابقه 17 سال جمع آوري هفته نامه هاي گل آقا(قب)

دبیر سایت: امکان اشتراک فراهم شده، برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید:
http://golagha.ir/news/?ty=2&id=1505

ارسال توسط :  محمد عميد | جمعه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۷

 
سلام
هرچند گل آقا در سخت ترین دوران ما رو ترک کرد اما خوشحالم که باز هم این چراغ دوباره افروخته شد هرچند کمی دیر هنگام اما امیدوارم به دوران پر رونق گذشته برگردید با تمام سختی ها در کنارتان خواهیم بود و خواهیم ماند انشاء الله به شرطی که دوباره رفیق نیمه راه نباشید
اما انتشار شماره جدید را در یکی از روزنامه ها دیدم هرچند باورم نمیشد ولی متاسفانه در دکه های روزنامه فروشی شهرمان اثری از آن نبود لذا درخواست اشتراک موقت دادم تا بلکه با پا گرفتن سری جدید بتوانم از طریق دکه روزنامه فروشی ها گل آقا را تهیه کنم
روح گل آقا شاد و ...
زیاده جسارت است

ارسال توسط :  مرتضی خداوردیان | دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷

ارسال نظر

نظر شما پس از تاييد نمايش داده خواهد شد.
لطفا" کد زیر را در قسمت پائین آن وارد نمائید.
در صورت خوانا نبودن کد فوق اینجا کلیک کنید.
نام:
 
پست الكترونيك:
 
وب سايت (لطفاً آدرس به صورت کامل وارد شود. بعنوان مثال: http://www.golagha.ir):
 
نظر:  

 


©با معرفت‌ها ذکر مأخذ می‌کنند!
powered by: